Assalamualaikum . Selamat Datang ke ceritabudakkanta.blogspot.com . Terima Kasih kerana melawat dan follow blog buruk ni . Akan saya hargai jasa anda .HEHE :) be happy here k .:)THANK YOU .

Klik Sini :)

I'm Back !


Hey Hey , Assalamualaikum . Tadaa . . I'm back ! Cuba tengok date last Syera post entri , dah lama kan Syera tak post apa-apa kat blog ni . Agak busy sikit la , lagi pon takda siapa yang kisah pun kan kalau Syera tak post apa-apa :( 
Actually , Syera nak cakap pasal gambar kat atas tu . Awak kenal siapa dia ? Dia la Amyra Rosli , pelakon utama drama Ku Cinta Kau Seorang kat tv3 tu . Anyway , first time bila Syera tengok pelakon perempuan kat Malaysia ni Syera rasa macam  ' wow ' . Admired gila kat muka dia , cantik ! Then , dia acting dalam drama pun best , lagi-lagi drama Ku Cinta Kau Seorang tu , sebab dia bawa watak sombong berlagak then dia jadi baik nanti . Itu je la kot yang Syera hanya boleh describe pasal Amyra Rosli ni .
Anyway , lagi berapa hari lagi nak masuk tahun 2014 , and Syera dah nak naik form 5 sekaligus menjadi mangsa SPM . Huu ~

Terima Kasih Sebab Bace Entri Budak . Menarik ? Like lha .