Assalamualaikum . Selamat Datang ke ceritabudakkanta.blogspot.com . Terima Kasih kerana melawat dan follow blog buruk ni . Akan saya hargai jasa anda .HEHE :) be happy here k .:)THANK YOU .

Klik Sini :)

Keep Calm ?

Hey Hey , Assalamualaikum . It's been so long time no see yah . Al maklum lah , busy memanjang sejak jadi budak form five ni . Tapi rasanya kalau Syera tak post ape-ape kat blog ni pon apa orang kesahkan ? Tak famous mana pon blog ni . Seriously, this year memang Syera rasa macam tak cukup rest . Apa tidaknya , everyday Syera pergi sekolah pagi then balik petang . Except hari Ahad je . Ni pon Syera tengah kat sekolah baru lepas kelas tambahan GPMS  then ada kelas akaun pulak . Ni pulak nak cerita , kerja kursus akaun tahun ni punye susah gilerlah . Then , sejak mula nak jadi budak pandai ni rambut asyik gugur je . How ? Especially setiap kali study akaun . Pening lah macam ni . Haa ~ 
Okayy lah , malas nak taip panjang-panjang , penat . Baii !
P/s : Tengah tunggu cikgu sambil curi line internet sekolah .

Terima Kasih Sebab Bace Entri Budak . Menarik ? Like lha .