Assalamualaikum . Selamat Datang ke ceritabudakkanta.blogspot.com . Terima Kasih kerana melawat dan follow blog buruk ni . Akan saya hargai jasa anda .HEHE :) be happy here k .:)THANK YOU .

Klik Sini :)

Wanna See My Future Boyfriends ?

Hey-2 . Assalamualaikum . Ehem-2 . Future boyfriends ? Taknak kalah mesti kene ada 's' kat belakang tu . Dongengan semata-2 lah . Aku saja je buat entri tah hapa malam-2 cenggeni . Nak tengok Future Boyfriend aku ? okay-2 . Hadam lah gambar boyfriend-2 aku ni .






Lee Gikwang . Comel die nihh . Ada sixpack . :)





Nie sorang lagi boyfriend aku . Nickhun . Baru lepas date semalam . Haha .
( nak Mat Korea je .. puiih )






one more my boyfriend . Logan Henderson . gile tamak . laki-2 putih pertama yang aku rasa aku suka . jarang sekali aku nak minat kat laki putih nie . tapi disebabkan die nampak 'cool' kat dalam cerita Big Time Rush tu yang aku start suka tu .

Okayy . Dah habes tengok gambar boyfriends aku ? Dah-2 . tayah tengok lama-2 . Babaii . Syuhh-2 .


Terima Kasih Sebab Bace Entri Budak . Menarik ? Like lha .

Kasanova XXL




One Two Three Four Five Six Seven Eight . . Eh-2 . Ape yang aku kira ? Haha . Takda pape lah . Aku just kire dah berapa minggu aku tak on berbagai jenis sesawang kat internet ni . Boring jugak bila tak dapat layan internet ni kan . Hari ni aku baru boleh online and berblogging . Aku just tak nak biarkan blog aku ni jadi ' anak terbiar ' la pulak . Hehe .
Hmm . hari ni takda apa-2 yang aku nak story . Just aku nak curahkan apa yang tersimpan kat hati aku ni je . Title di atas ? huh . Hirau kan . Mr.J ? korang kenal ? Haha . mesti tak kan . k lah . Dia dah buat hati aku ni terkoyak rabak banyak kali . Aku tak paham lah dia ni laki yang macam mana . Playboy pemalu ? huh . agaknye lah kan . Kita berdua memang dah terang-2 couple . Lak lek tengok . Hari tu ada budak report kat aku yang budak sorang ni couple ngan Mr.J . what ? aku dah agak dah memang perangai dia tak ubah-2 . Dari aku form1 lagi perangai dia macam tu . But aku relaks je . Sebab aku tau . Kalau dia couple dengan perempuan lain mesti tak lama . Then lepas tu mesti dia cari aku balek . Haish . Laki Laki .k lah . sakit pulak hati aku cerita pasal dia . Nasib kau sweet + pandai . Kalau tak jangan harap aku nak layan kau balik . I'm waiting until you ' betol-2 dengan aku ' . Haha . k bye . Wassalam .

Terima Kasih Sebab Bace Entri Budak . Menarik ? Like lha .