Assalamualaikum . Selamat Datang ke ceritabudakkanta.blogspot.com . Terima Kasih kerana melawat dan follow blog buruk ni . Akan saya hargai jasa anda .HEHE :) be happy here k .:)THANK YOU .

Klik Sini :)

Long time no see yahh !


Hello hello ! !

Haha ! korang ! dah lama aku tak on blog aku ni . berhabuk-habuk dah ni , sapu-sapu sikit . haha . Okayy korang tau kan aku dah lama tak on sebab PMR . Tapi . . sekarang ni aku dah boleh on dengan senang hati . Acctually PMR dah lama habis dah just tunggu result je nihh , and baru hari ni aku teringat kat bloggie ni . Haha !
Anyway ada banyak perkara menarik yang aku terlepas nak update , nak update sekarang macam dah tak best dah . Acctually aku dah jatuh hati dengan Hoodies . Yeahh Hoodies . macam gambar kat atas tu . Hoodies la tu . Aku nak sangat beli baju tu . Duit ada , tapi . . malas nak keluar nak cari baju tu kat mana-mana shopping kompleks . Aku ni bukannya jenis suka keluar rumah . nak cari online pulak macam takde yang comel pulak . hmm . kalau parent korang or korang sendiri yang ada jual hoodies ni bagitau la aku ea . Insyaallah aku   
beli . Hoodies ni memang simple , tapi aku suka . Haa . . tu je la kod aku nak cakap . Dah la aku nak try search lagi hoodies online ni . babaii ! !!


Terima Kasih Sebab Bace Entri Budak . Menarik ? Like lha .